Ось чим вигідні маленькі міста, так це доступними цінами на житло. Так, якщо ви хочете здійснити подорож по Польщі, або - почати його з Польщі, а продовжити в інших європейських країнах, не обов'язково цілитися на Варшаву або Краків. Зупиніться в Катовіце, а звідси вже плануйте свої подальші виїзди за межі міста і країни. Ми рекомендуємо так вчинити неспроста, а тому що знаємо, що чи не найдешевші хостели в Катовіце.

Переночувати або пожити?

Перш ніж шукати готелі або хостели в Катовіце, необхідно відповісти собі на ключові запитання:

  1. Як надовго ви в Катовіце?
  2. Якому рівню комфорту надаєте перевагу?

Від ваших відповідей залежатиме конкретний вибір житла і бюджет, який знадобиться для його оренди. Так, якщо в Катовіце ви буквально на день-два, якщо вам не принципово, на якому ліжку спати (аби постільна білизна була чистою), тоді бронюйте хостел. Справді - ви ж не будете сидіти тут цілий день, а тільки прийдете переночувати і прийняти душ, а решту часу витратите на прогулянки і знайомство з містом. То чи варто переплачувати за житло?

Інша річ, якщо ви вимогливі до рівня чистоти в номері, якщо не терпите сусідства і плануєте валятися в ліжку до полудня. У такому разі варто подивитися в бік готелю. Але будьте готові заплатити чимало грошей. Особливо, якщо приїжджаєте в розпал сезону, а він припадає на теплу пору року. Нікому ж не хочеться гостювати в Польщі взимку або навіть у березні: у цей період погода тут божевільна, за годину може піти дощ, потім змінитися снігом, потім знову дощ. Ну, ви розумієте.

Адреси хостелів поруч із центром міста:

  • Jopi Hostel — від 9€ Адреса: Plebiscytowa 23, Катовіце 1.2 км від центру
  • Hostel Katowice Centrum — від 6€ Адреса: ul. Andrzeja 19, Катовіце 1.1 км від центру
  • Senator — от 33€ Адрес: 1-Go Maja 3, Катовіце 1.2 км від центру
  • In Loft Hostel — от 27€ Адреса: ul. Korczaka 95, Катовіце, Таллінн 4.9 км від центру
  • Вибираючи в Катовіце хостел, ви помітно заощадите гроші, які краще потім витратите на сувеніри або враження. Але навіть якщо ви справді з-поміж туристів, які люблять подорожувати без нічого і не переймаються умовами проживання, все ж варто обирати з усіх доступних хостелів ті, які найбільше підходять за відгуками. Уважно ознайомтеся з тим, що інші люди написали про проживання в найдешевших хостелах Катовіце, які за фотографіями виглядають цілком пристойно. Вчитайтеся в відгуки, звертаючи увагу на всі деталі. Буває, забронюєш, заїдеш, а потім побачиш, наскільки оманливим є опис, і що у відгуках усі ці мінуси вже були прописані, просто ми не помітили. Бажаємо вам запам'ятатися з хорошого боку відпочинком у Катовіце. Нова країна - це завжди нові знайомства, знання і море задоволення від життя.

    Другие статьи