Дивно, як спростили наше життя гаджети. Ось ви їдете в метро і, щоб скоротати шлях на роботу, дивитеся нове відео на каналі улюбленого блогера. Або ось: спілкуючись із колегою, дізнаєтеся, що є дуже цікава книжка, яка ідеально вписується у ваш поточний настрій, і вам терміново треба її почитати. Що ви робите? Правильно, тут же гуглите з телефону і купуєте, завантажуєте. Дивно, як легко і швидко (за 5 хвилин) можна закрити актуальні питання, просто скориставшись смартфоном або ноутбуком, підключеним до інтернету. Напевно для вас не складе труднощів так само швидко роздрукувати електронні квитки на автобус, адже вони вже у вас на пошті.

Як же це зробити?

Насправді все набагато простіше, ніж можна собі уявити.

Зазвичай, купуючи що-небудь через інтернет, ми отримуємо на email квитанцію, лист, що підтверджує нашу дію, а також проїзні документи. І цілком логічно, якщо у вас виникне питання - чи потрібно роздруковувати електронний квиток на автобус. Потрібно, тим більше - документи в паперовому вигляді - єдине, що гарантує ваш проїзд до місця призначення. Подбайте про їхню наявність заздалегідь, щоб не вийшло так, що прямо перед посадкою ви спантеличені проблемою - як роздрукувати електронний квиток, і станете похапцем шукати можливість це зробити. Автобуси відправляються чітко за розкладом, інші пасажири не повинні відчувати незручності тільки тому, що хтось один не знав, чи треба роздруковувати електронний квиток на автобус.

Де можуть роздрукувати електронні квитки

  1. У багатьох супермаркетах діють острівці швидкого друку - можете звернутися туди після роботи або зайти на обідній перерві.
  2. Поцікавтеся, чи є поруч із вашим будинком точки з поліграфічними послугами, копіювальні центри.

Не нам розповідати вам, як користуватися електронним квитком. І все ж таки - про всяк випадок: для зручності скидаєте файли на флешку і передаєте працівникові в спеціалізованій точці, або - пересилаєте їм же на пошту/по вайберу. Усе - за хвилину паперові документи у вас на руках. А отже - і ви, і ми можемо бути спокійні. Покладіть їх поруч із паспортом, щоб не забути.

  Другие статьи