Прага - один з улюблених напрямків у мандрівників: тут красиво, смачно, спокійно і недорого. Відвідують столицю Чехію і з іншої причини - для роботи на місцевих підприємствах, або коли працюють в інших чеських містах, а на вихідні приїжджають до Праги. І якщо в першому випадку вартість поїздки не принципова (наприклад, відпустка в чіткі дати, квитки кимось подаровані), то у випадку з робочою поїздкою, постає питання: як дешево дістатися до Праги. Ми знаємо кілька варіантів, точніше, один, зате найбільш перевірений і вигідний.

У будь-якій незрозумілій ситуації обирайте автобус

Коли виникає необхідність з'їздити по-швидкому в Європу, дістатися до Праги дешево і без пересадок, перше рішення, яке спадає на думку, це літак. Так, підвищений попит породжує і таку саму багату пропозицію: до Чехії літають різні авіаперевізники з різних міст України і за різними цінами. Це означає, що треба добряче заморочитися, щоб дешево дістатися до Праги літаком - гарячі пропозиції бувають не часто, а стандартні ціни часто невиправдано високі. Як вчинити в такому разі, якщо їхати до Праги треба/дуже хочеться, а ціна не влаштовує?

Обирайте поїздку автобусом. А щоб не прогадати з ціною, орієнтуйтеся на пропозиції від прямого перевізника. Так ви уникнете плутанини з цінами і компаніями, які сконцентровані зазвичай на сайтах-агрегаторах і на майданчиках-посередниках. Їхнє завдання - запропонувати вам щось найоптимальніше, але в підсумку всі квитки +/- коштують однаково. Ось тільки, вибираючи, з ким саме їхати, можна серйозно заплутатися і помилитися з вибором. Щоб цього не сталося, купуйте квитки через сайт transtempo.ua.

Наша компанія на ринку пасажирських перевезень уже понад 15 років, а про те, наскільки якісно ми працюємо, найкраще розкажуть відгуки наших пасажирів у відповідному розділі. Також на сайті представлені описи всіх автобусів, які є у нас в автопарку, на одному з них вам вдасться дешево дістатися до Праги. Не тільки дешево, а й з комфортом. Комфорт можливий завдяки сучасному комфортабельному салону, де можна буде не просто сидіти майже добу, а й спати, відпочивати, розважатися за переглядом кіно (через доступну в салоні мультимедіа систему).

Ну як, тепер ви розумієте, як дешево дістатися до Праги?

Другие статьи